image
Anëtarë i mëparshëm

Visar Rama

Ka lindur më 06 tetor 2006 në qytetin e Prishtinës. Vie nga qyteti i Mitrovicës, është nxënës në Medresenë Alauddin në Prishtinë. Në kohë të lirë ka dëshirë të bëjë punë vullnetare si dhe të lexoj. Ai ka dëshirë të avokoj për të drejtat e fëmijëve duke parë se ato të drejta po shkelen.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #
100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member