Lokacioni: Isa Zajmi, No. 01, 10000, Prishtina, Kosova
Aktivitete

Representatives of children’s groups from Respect Our Rights – ROR and the Municipal Assembly of Children in Pristina, supported by…

Takime

Training with AK and the ROR group Gjilan, April 23 – Eye of the Vision organizations in partnership with Save…

Komunikata

Mësoni rreth projekteve dhe nismave tona të fundit që synojnë të bëjnë një pozitiv

Aktivitete

Become a part of ROR!   ROR invites all children aged 14-17 to apply to become part of the largest…

Komunikata

Mësoni rreth projekteve dhe nismave tona të fundit që synojnë të bëjnë një pozitiv

Komunikata

Mësoni rreth projekteve dhe nismave tona të fundit që synojnë të bëjnë një pozitiv

Komunikata

Mësoni rreth projekteve dhe nismave tona të fundit që synojnë të bëjnë një pozitiv