image
Anëtarë i mëparshëm

Eljesa Qorri

Ka lindur më 15 nëntor 2006 në Drenas. Ajo ndjek shkollimin në drejtimin “Infermieri e përgjithshme” në Shkollen e Mesme Profesionale “Fehmi Lladrovci”.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Ajo është antare e ROR-it që nga marsi i këtij viti. Në kohën e lirë ajo lexon, dëgjon muzikë dhe merret me aktivitete sportive. Motoja e saj është “Jeni shumë më i fortë se sa ju e mendoni”.

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member