image
Anëtarë i mëparshëm

Fatlinda Ajvazi

Është 16 vjeqare , është nxënëse në klasën e 11-të në Gjimnazin “Ismail Qemali” në Kamenicë. Fatlinda është një vajzë shumë punëtore , energjike dhe ka pasion ti ndihmoj njerëzit.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Ajo meret me punë vullnetare qysh moti. Ajo është Vullnetare në Kryqin e Kuq dega Kamenicë. Krahas angazhimeve në shkollë Fatlindes I pëlqen të mësoj gjëra të reja, Ajo ka ndjekur trajnime të fushave të ndryshme. Fatlinda është anëtare në Qendren Rinore ne Kamenice. Ajo është anëtare në “Respect Our Rights “ qe 1 vit e gjysmë. Kohën e e kalon duke pikturuar gjithashtu I pëlqen të shkruaj ese, poezi.

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member