image
Anëtarë i mëparshëm

Sara Keqa

Është antare e Komisionit për Mjedis dhe Siguri në ROR. Sara, është një vajzë 15-vjeçare dhe vijon mësimet në shkollën e mesme e lartë të mjeksisë Dr.Xheladin Deda, në komunën e Mitrovicës. Si fëmijë gjithmonë ka pas synim avokimin dhe ndihmën e fëmijëve në Kosovë si dhe krijimin e një të ardhme më të mirë, gjë që e ka shtyer të avokoj edhe te institucionet publike, ku rezultoi me marrjen e postit si Kryetare e Asamblesë Komunale në Komunën e Mitrovicës.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Ku pati rastin të takoj edhe grupin ROR dhe ku u frymëzua për arsye të mirëkuptimit, ndërlidhjes dhe punës se si veprojnë ata. Në kohë të lirë merret me art, video editing, krijimin e dioramava të ndryshme me mjete recikluese. Gjithashtu leximin, dhe gatimin e ëmbëlsirave e ka pasion. Mesazhi i saj për t'gjithë njerëzit është: "Mendo sot, që te veprojmë ne nesër".

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member