image
Anëtarë i mëparshëm

Arsa Saraqini

Është 14 vjeç dhe vijon mësimet në klasën e 9 në shkollën "Yll Morina" në komunën e Gjakovës. është anëtare e ROR-it në Komisionin për Arsim dhe në kohën e lirë ka dëshirë të merret me punë vullnetare, të lexon dhe të luan instrumentin e violonçelos. Arsyeja që ajo është anëtare e ROR-it është të bëhet zëri i të rinjëve, që të mbron të drejtat e tyre dhe ROR është vendi perfekt!

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Mesazhi im për të tjerët është që të raportoni për të gjitha padrejtësitë që bëhen drejt jush, të jeni zëri i atyre që nuk flasin e së bashku t'iu bëjmë ballë gjithë padrejtësive drejt nesh!

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member