image
Anëtarë i mëparshëm

Engji Sada

Ka lindur me 4 mars 2005 në Brooklyn. Ajo vijon mësimet në gjimnazin e shkencave natyrore ‘Xhevdet Doda’ në Prishtinë, ku edhe jeton.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Është anëtare e grupit ROR që prej dhjetorit të vitit 2021. Aty është pjesë e komisionit për mjedis, ku kryhet shumë punë e vullnetshme për edukimin e fëmijëve mbi problemet ekologjike, si dhe bëhen inicativa të rëndësishme për ndryshim. Përveq mjedisit, ajo mban pasion të madh pë të drejtat e fëmijëve dhe zhdukjen e padrejtësive në shoqërinë ku jetojmë. Si shumë moshatarë te saj, për Engjin shoqëria dhe muzika janë pjesë e madhe e jetës. Në kohë te lirë, po ashtu pëlqen te shikojë dokumentarë të ndryshëm kriminologjie, si të lexojë romane të zhanrit të tillë. Një thënie e pëlqyer e Engjit është ‘Vetëm të guximshmit mund të jenë të mëdhenj.’

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member