image
Anëtarë i mëparshëm

Loris Begu

Loris Begu ka lindur në Prishtinë, në vitin 2008 dhe vijon mësimet në ShMU “Faik Konica”.Ai është kryetar i Komisionit për Arsim në ROR. Ai është antar i grupit ROR nga gushti 2022.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Synimi i tij është të avokojë për një sistem arsimor sa më të zhvilluar dhe sa më gjithëpërfshirës, ku secili fëmijë mund t’i ushtrojë të drejtat e veta.

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member