image
Anëtarë i mëparshëm

Olt Kastrati

U lind më 14 Maj 2006 ne komunen e Prizrenit, ku edhe jeton. Ai vijon mesimet ne Qendren e Kompetences “11 Marsi” ne drejtimin e Dizajnit Grafik. Eshte antar i grupit ROR nga muaji dhjetor i 2021. Ne grupin ROR ai eshte antarë në komisionin e mjedisit dhe arsimit, punen e tij ne keto komisione e kryen me shume passion dhe vullnet. Para antaresimit ne grupin ROR, ai ishte nen kryetar i Asamblesë Komunale të Fëmijëve ne Prizren.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Olt Kastrati është UN Children’s Advisor per komentin general 26, me organizaten mbështetëse Save The Children in Kosovo. Hobit dhe pasionet e tij janë të shumta, atij i pelqen me se shumti Arti dhe Mjedisi. Olti mirret me lloje te ndryshme te Artit si vizatimi, piktura, skulptura, punëdore te ndryshme qysh nga femijrija. Ne fushen e Mjedisit ai punon per nje mjedis me te paster dhe per rritjen e vetedijes. Motoja Oltit eshte “Shëndrrimi per nje botë me te mire nis nga vetevetja”

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member