image
Anëtarë i mëparshëm

Erisa Dervishaj

Ka lindur më 19 shkurt 2006 në Pejë. Ajo vijon mësimet në gjimnazin “Bedri Pejani” në drejtimin e shkencave natyrore. Ajo është antarësuar në grupin ROR në qershor të vitit 2021. Vitin e kaluar ka qenë pjesë e komisionit për siguri, ndërsa këtë vit e kryesonë atë. Përveq ROR-it, ajo merret edhe ma aktivitete dhe organizata të tjera të cilat shtjellojnë tema të ndryshme.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Në kohë të lirë ajo pikturon, shiqon dokumentarë të ndryshëm dhe filma. Motoja e saj është “Gabimet janë mësuesi që na ndjek gjatë gjithë jetës, mëso nga ai”.

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member