image
Anëtar

Rumejsa Sadiku

Natyrisht! Mund t'ju jap një përshkrim të shkurtër: "Unë jam një individ i përkushtuar dhe i motivuar, i gatshëm për të përballuar sfidat dhe për të krijuar lidhje të reja me njerëz të ndryshëm. Përkushtimi im ndaj zhvillimit personal dhe profesional më bën të gatshëm të eksploroj, të mësoj dhe të kontribuoj në mënyra pozitive për komunitetin tim.

Kontakti
Ju duhet ndihmë? Më telefono: +383 49 000 000

Rreth meje

Une si anetare ........

Shkathtësitë e mia

100%
Punët Sociale
80%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
100%
Gjithmonë e lumtur dhe e qeshur
image
Anëtare duke filluar nga viti 2024