image
Anëtarë i mëparshëm

Trina Hoti

Kontakti
Ju duhet ndihmë? Më telefono: +383 49 000 000

Rreth meje

Trina Hoti ka lindur më 23 dhjetor 2000 në Prishtinë. Ajo është studente e vitit të dytë në Departamentin e Sociologjisë, Fakulteti Filozofik. Trina është anëtarësuar në Grupin ROR që nga qershori i vitit 2017. Nga viti 2018 ajo ka udhëhequr grupin si kryetare e tij, dhe njëkohësisht ka drejtuar Komisionin për Monitorimin e Teksteve Shkollore.

Shkathtësitë e mia

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
5 vite eksperience