image
Anëtarë i mëparshëm

Era Thaqi

U lind me 7 Dhjetor 2004 në Prishtinë. Ajo vijon mësimin në gjimnazin e shkencave natyrore “Xhevdet Dodë”. Era është kryetarja e grupit “Respect our Rights”, ndërsa më hërët ishte kryetarja e komisionit për mjedis. Ajo është antarësuar në ROR në mars të vitit 2021.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Rreth meje

Era përfaqësoi Kosovën për herë të parë në programin “TechGirls” në SHBA. Synimi i saj është që t’i inkurajoj vajzat të inkuadrohen në fushat e STEM-it. Ajo në shkollën e saj është pjesë e kryesisë ne klubin e kodimit dhe ndërmjetësimit.

Për Erën është shumë e rëndësishme që zëri i fëmijeve të dëgjohet te institucionet dhe se fëmijët të jenë pjesë esenciale në vendim-marrje. Motoja e saj e preferuar është: “Bëhu ndryshimi që dëshiron të shohësh në botë”.

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member