image
Anëtarë i mëparshëm

Rrita Dani

U lind më 30 Janar 2007 në Prizren. Ajo vijon mësimin në shkollën "Loyola Gymnasium" në Prizren. Është anëtarsuar në grupin ROR në muajin Dhjetor të vitit 2021. Aktualisht është anëtare e Komisionit për Mjedis.

Kontakti
Email Adresa info@ror-rks.net
Ju duhet ndihmë? Më telefono: #

Rreth

Rrita gjithashtu është vullnetare në organizatën joqeveritare "THY", deputete në Kuvendin e të Rinjëve të Prizrenit, anëtare e Ligës së Debatit dhe vullnetare në klubin e Super Vullnetarëve.

Rrita si hobi ka vallëzimin ku më parë ka shkuar në balet, valle dhe vallëzim modern. Kohë e lirë e kalon duke lexuar libra dhe duke shikuar filma e seriale të të gjitha zhanrave.

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
ROR Previous Member