Blog

Si u bëra aktiviste për të drejtat e vajzave ? nga Rea Sylejmani16 nëntor 2020Unë jam Rea Sylejmani, 17 vjeçare nga Ferizaj. Jam antare e grupit ROR që nga prilli i vitit 2018. Antarësimi im në grupin ROR për shumë çështje në nivelin kombëtar dhe ndërkombëtar, më shpiu në kaq shumë udhëtime të pabesueshme që më kanë ndryshuar plotësisht si person dhe si një vajzë e re në lulëzim.më shumë

Lajme

20.11.2020

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës, për të dëgjuar idetë, vizionet dhe shqetësimet tona, lidhur me ndikimin e pandemisë COVID-19 në arsimimin e fëmijeve dhe ndryshimet që ne duam të shohin në arsim.