Lokacioni: Isa Zajmi, No. 01, 10000, Prishtina, Kosova
Syri i Vizionit
Na gjeni në

Isa Demaj Nr. 14 30000 Pejë

Na Telefononi

+383 (0) 39 423 240

Save the Children
Na gjeni në

Str. Filip Shiroka, no 27 10000 Prishtina, Kosovo

ROR
Na gjeni në

Str. Filip Shiroka, no 27 10000 Prishtina, Kosovo

Na Kontaktoni

Gati të na kontaktoni! Na shkruani

Jemi gjithmonë në dispozicion për t'u kontaktuar për detaje shtesë. Na tregoni nëse mund të ndihmojmë. Na telefononi në çdo kohë dhe ne do t'ju plotësojmë me informacionin më të fundit.

Na gjeni në

Str. Filip Shiroka, no 27 10000 Prishtina, Kosovo