image
Nënkryetare

Narta Kazazi

Nënkryetare e Grupit ROR, kryesoj nismat për bamirësinë ROR, duke siguruar angazhim dhe mbështetje me ndikim për kauzën e ROR.

Kontakti
Ju duhet ndihmë? Më telefono: +383 49 000 000

Rreth meje

Si Nënkryetare e Grupit ROR në Shoqërinë tonë bamirëse, jam e apasionuar pas krijimit të lidhjeve domethënëse dhe nxitjes së ndryshimeve pozitive. Me një sfond në aktivizmin social dhe një përkushtim për t'u shërbyer të tjerëve, unë drejtoj iniciativa që bëjnë ndryshim. Së bashku, le të ndërtojmë një botë më të mirë përmes dhembshurisë dhe veprimit kolektiv.

Shkathtësitë e mia

Në ROR, ne shkëlqejmë në planifikimin strategjik, angazhimin e komunitetit dhe mbledhjen e fondeve, duke siguruar rezultate me ndikim. Përkushtimi dhe ekspertiza e ekipit tonë nxisin ndryshime pozitive.

100%
Punët Sociale
100%
Kreativiteti
100%
Edukimi
100%
Miqësor/e
image
5 vite eksperience