Lokacioni: Isa Zajmi, No. 01, 10000, Prishtina, Kosova

Raporti i Kërkimit

Posto në

Facebook
WhatsApp
Email

Perceptimet e nxënësve, prindërve dhe zyrtarëve për të drejtën e arsimimit, bullizmin dhe diskriminimin në shkolla

Shkolla fillore dhe e mesme e ulët “Zekeria Rexha”, Gjakovë