Lokacioni: Isa Zajmi, No. 01, 10000, Prishtina, Kosova

Ne, populli i Kosovës, jemi të vendosur për të ndërtuar një të ardhme të Kosovës si një vend i lirë, demokratik dhe paqedashës, i cili do të jetë atdheu i të gjithë qytetarëve të saj.