Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës, për të dëgjuar idetë, vizionet dhe shqetësimet tona, lidhur me ndikimin e pandemisë COVID-19 në arsimimin e fëmijeve dhe ndryshimet që ne duam të shohin në arsim.

 

20 Nëntori është Dita Ndërkombëtare e të Drejtave te Fëmijëve dhe pandemia ka ndikuar që shumë të drejta të cënohen. Njëra prej tyre patjetër se është e drejta e arsimit, duke qenë se kalimi nga mësimi në klasa në ato virtuale ka qenë dhe vazhdon të mbetet sfidues si prindërit e tyre.

 

Në këtë takim po ashtu do të prezantohet edhe hulumtimin i fundit mbi përshtypjet e nxënësve dhe prindërve të tyre mbi mësimin online.

 

Lajme