Takim ne mes grupit ROR, Klubi Rin'ON dhe Qendres per kujdesin ditore “PEMA”

Me datën 04.07.2019 në Ferizaj u mbajtë takimi mes grupit ROR,KlubiRin'ON dhe qendrës për kujdes ditor për fëmijët me aftësi të kufizuara‘’Pema”.
Qëllimi i takimit ishte njohja me në detaje e palës së fëmijëve/rinjëve me shërbimet që kjo qendër ofron dhe takimi me disafëmijë përfitues të këtyre shërbimeve në mënyrë që pala efemijëve/rinjëve të identifikojnë një çështje konkrete e cila doshërbente si aktivitet avokues.

Lajme