RoR merr pjese në emisionin Gjesi në televizionin T7

Prezantimi i ROR-it, në Televizionin T7, askush me mirë se vetë fëmijënuk mund të flas për ta dhe të drejtat e tyre, dhe askush nuk mund tëbëjë me mirë punë se vetë ata, t'i degjojm, t'i perfshijm dhe të realizojmë politikat dhe investimin në fëmijë se bashku me ta, përfëmijët e Kosovës Faleminderit organizatave Syri i Vizionit dhe Savethe Children për mbeshtetjen e vazhdueshme! #RriteMeDashni

Videon mun ta shikoni duke klikuar këtu

Lajme