ROR-i ka mbajtur takimin e parë me antarët e rinjë që janë bashkuar ROR-it në vitin 2020

Takimi i rregullt i Grupit, qëlimi i këtij takimit është njohja me anëtarët e rinj, koordinimi i aktiviteve avokuese dhe vetëdijësuese në fushën e të drejtave të fëmijëve!

Lajme