Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit ROR, Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se:
''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh.
 
Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo vajzë dhe se ato që do të parashtrojme të jenë të qelluara. Ta kujtojmë që çdo ditë është dita ndërkombetare e vajzave dhe se çdo ditë është një mundësi e re që të jemi pjesë e ndryshimit që duam të shohim.''

Lajme