Po ndodh tani në Gjenevë: ROR merr pjesë në Konferencen për shënimin e 30 Vjetorit te Konventës për të Drejtat e Fëmijëve

Po ndodh tani në Gjenevë: Ketu mund te ndiqni live Konferencen përshënimin e 30 Vjetorit te Konventës për të Drejtat e Fëmijëve qe pombahet në Gjenevë, po marrin pjesë edhe fëmijët e grupit ROR FletaMujaj dhe Fat Uka, ku do të përfaqesojnë Kosovën në këtë konferencëkrahas fëmijëve të tjerë nga e gjithë bota. 

Lajme