Përfaqësuesit e ROR Fleta and Fati paten një rast unik që ta takojnë Shefen Ekzekutive të Save the Children, Inger Ashing

Përfaqësuesit e fëmijëve nga Respect Our Right - ROR që mbështetet nga Save the Children në Kosovë në partneritet me Syrin e Vizionit, Fleta and Fati paten një rast unik që ta takojnë Shefen Ekzekutive të Save the Children, Inger Ashing dhe Drejtorin për Të Drejta tëFëmijëve në Save the Children International, z. Sigurd Johns gjatëkonferencës së Konventës për të Drejta të Fëmijës 30 #CRC30 që po mbahet në Gjenevë të Zvicrës.

Lajme