Përfaqesimi i Grupit ROR në Televizionin Klan Kosova, mysafire Valëza Miftari dhe Blodina Mala

Përfaqesimi i Grupit ROR në Televizionin Klan Kosova, mysafirë ValëzaMiftari dhe Blodina Mala anëtarë të grupit, flasin për aktivitet e 20nëntorit ditën botërore të konventës për mbrojtjen e të drejtave tëfëmijëve dhe lansimin e videos sensibilizuese #BashkangjitudheTipërtëdrejtattona! të realizuar nga vetë grupi.

 Linku i videos: https://www.facebook.com/Ora7Official/videos/979736119037757/

Lajme