Hera Luma një nga anëtaret e grupit tonë morri pjesë në Javën e të Mësuarit për Arsimin Gjithëpërfshirës

Organizuar nga Save the Children Suedi, Hera Luma një nga anëtaret e grupit tone morri pjesë në Javën e të Mësuarit për Arsimin Gjithëpërfshirës (6-9 Gusht) që është mbajtur në Bangkok, Tajlandë.

Ajo pati rastin te prezantoi punën e ROR dhe angazhimin e saj në grupin tonë qysh në moshën 14 vjeçare.

Hera gjithashtu prezantoi rreth progresit dhe mësimeve të nxjerra nga zbatimi i projektit “Respektoni të Drejtat Tona” dhe praktikat e punës gjate implementimit te projektit me "Asamblenë Komunale të Fëmijëve", projekte këto të cilat inkurajojnë grupe të udhëhequra nga fëmijët në Kosovë që të avokojnë për të drejtat e tyre dhe për qytetari aktive. 

Lajme