Grupi ROR merr pjesë në dëgjimin buxhetor në Prizeren

Anëtarët e ROR nga Komuna e Prizrenit morën pjesë në dëgjimin buxhetor i cili u mbajtë sot në sallën e K.K.
Në rrethin e shumë ankesave dhe qëllimeve të ndryshme të qytetarëve Prizrenas , ROR ishte aty me një synim dhe një pyetje se sa buxheti i vitit 2020 do të aplikohet në përkrahjen e fëmijeve në çdo aspekt.

Fatmir
ësisht kryetari i komunës filloi fjalimin e tij me ndërtimin dheprojeksionin e shkollave , mirëpo për shkakë të buxhetit asgjë nuk ishte100% e sigurtë. Kryetari kishte përplotë plane që të sigurojë një ambient të këndeshëm për femijët . Ai përmendi ndërtimin e parqeve , sallavesportive ,dhe një siguri shumë më të madhe në shkolla!
Ne si ROR parashtruam k
ërkesa të veçanta ku ndër të tjera veçuam rendësinë epsikologëve në shkollla për femijët e Prizrenit ,gjithashtupërfaqesuesit e Asamblesë komunale të fëmijëve ngriten një qështjeshumë të ndjeshme e cila i preokupon të gjithë qytetarët e kësaj komunedhe është një kërkesë me prioritet të veçantë që të zgjidhet qështja për fëmijët lemoshëkërkuesë që e kanë vërshuar këtë qytet.
K
ëto ishinvetëm disa nga kërkesat të cilet këto grupe të fëmijeve i shpalosen prej kërkesave të shumta të cilat ata i kane identifikuar.
F
ëmijët morën premtime se këto kërkesa do të zënë vend në planifikimin e ardhëshëm buxhetor.

Lajme