Eshtë realizuar me suksese kampanja #STOPLUFTËSNDAJFËMIJËVE

Sot, fëmijët e Kosovës thanë #STOPLUFTËSNDAJFËMIJËVE në solidaritet me 420 milion fëmijë në gjithë botën që jetojnë në zona konflikti. Ata organizuan një akt simbolik për të ngritur vetëdijën për dhimbjen, dhunën dhe rrezikun që po përjetojnë miliona fëmijë në gjithë botën.

 

#STOPTHEWARONCHILDREN #savethechildren100years 

 

 

Lajme