Është publikuar videoja e kampanjës #Bashkangjitu dhe Ti, për të drejtat tona!

 Kampanja #Bashkangjitu edhe Ti, për të drejtat tona është lancuar dje në Facebook. Për të parë videon në Facebook ju lutem klikoni në linkun më poshtë

https://www.facebook.com/watch/?v=2885208408180680

Lajme