Dita ndërkombëtare e Arsimit

Për nderë të Ditë ndërkombëtare të Arsimit, Radio 1 FM ftoi në studio përfaqësuesen e ROR së bashku me projekt menaxheren e programit nga ana e SiV.

 Si temë kryesore e debatit ishte se çka ka bërë RoR deri më tani dhe cilat janë planet e RoR per 2020.

 

 

Lajme