Rea Kurtaj 12 janar 2021Rea Kurtaj ka lindur më 9 shtator 2002 në Pejë. Ajo ka përfunduar shkollimin në Gjimnazin "Bedri Pejani "- Pejë në drejtimin e Shkencave Natyrore. Tani është studente në Universitetin e Prishtinës "Hasan Prishtina" në degën e Biologjisëmë shumë
Ormir Ulaj12 janar 2021Ormir Ulaj ka lindur më 26 janar 2004 në Pejë. Ai ndjek shkollimin në drejtimin “Shkenca natyrore” në Gjimnazin "Bedri Pejani" në Pejë. Ai është anëtar i ROR-it nga nëntori i vitit 2018. Vitin e kaluar ka qenë zv. kryetar i ROR dhe anëtar i Komisionit për Komunikim dhe Promovim, ndërsa sivjet është anëtar i Komisionit për Arsim....më shumë
Drion Shaqiri12 janar 2021Drion Shaqiri u lind më 11 prill 2005 në Prishtinë. Ai vijon shkollimin në Gjimnazin e Shkencave Natyrore “Xhavit Ahmeti” në Gjilan. Është anëtarësuarnëgrupin ROR në muajin tetor të vitit 2020. Aktualisht është i angazhuar në Komisionin për Arsim të grupit ROR dhe ushtron detyrën epërgjegjësit të Asamblesë Komunale të...më shumë
Dafinor Krasniqi06 dhjetor 2020Dafinor Krasniqi ka lindur më 15 korrik 2004 në Banjë të Komunës së Malishevës. Ai ndjek shkollimin në drejtimin “Shkenca Natyrore” në Gjimnazin "Hamdi Berisha" në Malishevë. Ai është antarë i ROR-it prej vitit 2018. Më parë ka qenë anëtar i Komisionit për Monitorim të Planit të Punës së ROR ndërsa për...më shumë
Diana Gjoklaj06 dhjetor 2020Diana Gjoklaj ka lindur më 5 tetor 2004 në Gjakovë. Ajo ndjek shkollimin në drejtimin "Mjekesi e përgjithshme" në Shkollën e Mesme të Mjeksisë "Hysni Zajmi" në Gjakovë. Është anëtarësuar në grupin ROR që nga viti 2018. Vitin e kaluar ka qenë anëtare e Komisionit për Mbikëqyrje të Planit të Punës së ROR,...më shumë
Rilind Kryeziu06 dhjetor 2020Rilind Kryeziu ka lindur më 29 tetor 2003 në Datteln, Gjermani. Ai ndjek shkollimin në drejtimin “Infermieri e përgjithshme” në Shkollën e Mesme të Lartë “Luciano Motroni” në Prizren. Është anëtarsuar në grupin ROR që nga tetori i vitit 2020. Për momentin është angazhuar në Komisionin për Avokim. Në kohën e tij të...më shumë
Fiona Meqa06 dhjetor 2020Fiona Meqa ka lindur më 13 tetor 2006 në Gjakovë. Ajo ndjek shkollimin në klasën e 9-të në Kolegjin "Mehmet Akif ", Gjakovë. Ajo është edhe pjesë e kryesisë së shkollës. Është anëtarësuar në grupin ROR që nga janari i vitit 2020. Ajo është anëtare e Komisionit për Mbikqyrje të Planit të Punës së...më shumë
Erjona Bilalli06 dhjetor 2020Erjona Bilalli ka lindur më 1 tetor 2002 në Drenas. Ajo ka ndjekur shkollimin në drejtimin “Shkenca natyrore” në Gjimnazin “Hivzi Sulejmani” në Fushë Kosovë, ku ka qenë pjesë e kryesisë së shkollës. Këtë vit ajo ka filluar studimet në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike. Erjona është anëtarësuar në grupin ROR që nga...më shumë
Yll Kosumi06 dhjetor 2020Yll Kosumi ka lindur më 5 prill 2004 në Prishtinë. Ai ndjek shkollimin në drejtimin “Shkenca natyrore” në Gjimnazin “Xhevdet Doda” në Prishtinë. Është anëtarësuar në grupin ROR që nga prilli i vitit 2020. Ai kryeson Komisionin për Mbikëqyrje të Planit të Punës së ROR. Në kohën e tij të lirë ai lexon ose...më shumë
Fleta Mujaj06 dhjetor 2020Fleta Mujaj ka lindur më 13 shtator 2002 në Pejë. Ajo studion në Universitetin e Prishtinës, në fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike. Mujaj është anëtare e ROR që nga viti 2016. Gjatë kësaj kohe ajo ka qenë anëtare e Komisionit për Arsim si dhe Kryesuese e Sekretariatit për dy vitet e fundit. Njëkohësisht, ajo ka përfaqësuar...më shumë
Eldin Gashi06 dhjetor 2020Eldin Gashi ka lindur më 11 prill 2005 në Prishtinë. Ai ndjek shkollimin në SH.F.M.U “Zenel Hajdini” në Prishtinë. Është antarësuar ne grupin ROR që nga shkurti i vitit 2020. Ai është pjesë e sekretariatit ë ROR. Në kohën e tij të lirë ai pikturon. Motoja e tij është: “Një botë ku të gjithë fëmijët...më shumë
Redona Syla06 dhjetor 2020Redona Syla ka lindur më 29 qershor 2004 në Prishtinë. Ajo ndjek shkollimin në drejtimin “Shkenca Natyrore” në Gjimnazin “Xhavit Ahmeti” në Gjilan. Është anëtarësuar në grupin ROR që nga prilli i vitit 2018. Vitin e kaluar ka qenë anëtare e Komisionit për Arsim, ndërsa për momentin është angazhuar në Komisionin për...më shumë
Puhiza Shemsidini06 dhjetor 2020Puhiza Shemsidini ka lindur më 14 dhjetor 2005 në Prizren. Ajo ndjek mësimet në drejtimin “Shkenca Natyrore” në Gjimnazin “Gjon Buzuku” në Prizren ku është edhe pjesë e kryesisë së shkollës. Ka përfunduar mësimet për instrumentin e flautës në Shkollën e Mesme të Ulët të Muzikës “Lorenc Antoni” në...më shumë
Meleqe Avdullahi06 dhjetor 2020Meleqe Avdullahi ka lindur më 15 janar 2004 në Dragash. Ajo ndjek shkollimin në drejtimin e mjekësisë në SH.M.L “Ruzhdi Berisha” në Dragash, ku është edhe pjesë e kryesisë së shkollës. Është anëtarësuar në grupin ROR në vitin 2020, ku është pjesë e Sekretariatit të ROR. Në kohën e saj të lirë ajo lexon...më shumë
Vlera Dani06 dhjetor 2020Vlera Dani ka lindur më 30 janar 2003 në Prizren. Ajo tani është maturante në Gjimnazin “Gjon Buzuku” në Prizren. Ështe aktiviste për të drejtat e fëmijëve dhe të njeriut. Ka qenë pjesë e Asamblesë Komunale të Fëmijëve të Prizrenit dhe është anëtare e ROR-it që nga viti 2019. Ajo ka pasion artin. Në fakt ajo...më shumë
Azra Maksuti06 dhjetor 2020Azra Maksuti ka lindur më 14 nëntor 2005 në Ferizaj. Ajo ndjek shkollimin në drejtimin “Shkenca Natyrore” në Gjimnazin “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj, ku edhe është pjesë e kryesisë së shkollës. Azra poashtu është Kryetare e Asamblesë Komunale të Fëmijëve të Ferizajt. Është anëtarësuar në grupin ROR...më shumë
Blodina Mala06 dhjetor 2020Blodina Mala ka lindur më 30 shtator 2002 në Pejë. Ajo ndjek studimet në FakultetinJuridik të Universitetit të Prishtinës. Është anëtarsuar në grupin ROR që ngaprilli i 2019. Vitin e kaluar ka qenë anëtare në Komisionin për Arsim, ndërsapë momentin është angazhuar në Komisionin për Komunikim dhe Promovim. Në kohëne lirë ajo...më shumë
Rea Sylejmani06 dhjetor 2020Rea Sylejmani ka lindur më 28 shtator 2003 në Ferizaj. Ndjek mësimet në Gjimnazin e Shkencave të Natyrës “Kuvendi i Arbërit” në Ferizaj. Është anëtare e grupit ROR që nga viti 2018. Vitin e kaluar ka kryesuar Komisionin për Komunikim dhe Promovim, ndërsa këtë vit është anëtare e Komisionit për Avokim. Rea ka pasion të madh të...më shumë

Lajme