Shaqir Maliqi

Emri dhe Mbiemri: Shaqir Maliqi

Komuna : Gjilan

Data e lindjes: 30 Mars 1999

Viti i antarësimit: 2014

Profesioni: Systems Administrator

Hobi: Ciklizmi

Moto: T'i duam fëmijët, janë e sotmja dhe e ardhmja!

Lajme