Webinar: Disiplina Pozitive në Prindërimin e Përditshëm gjatë kohës së COVID-19.

 Disiplina Pozitive në Prindërimin e Përditshëm, është qasje që mund të përdoret në çdo situatë me fëmijët - përfshirë edhe gjatë krizës së shkaktuar nga COVID-19 me të cilën po përballemi të gjithë.

Ndaje këtë webinar me të tjerët që mund të përfitojnë.

Linku i webinarit : kliko këtu 

 

Lajme

20.11.2020

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës, për të dëgjuar idetë, vizionet dhe shqetësimet tona, lidhur me ndikimin e pandemisë COVID-19 në arsimimin e fëmijeve dhe ndryshimet që ne duam të shohin në arsim.