Takim ne mes grupit ROR, Klubi Rin'ON dhe Qendres per kujdesin ditore “PEMA”

Me datën 04.07.2019 në Ferizaj u mbajtë takimi mes grupit ROR,KlubiRin'ON dhe qendrës për kujdes ditor për fëmijët me aftësi të kufizuara‘’Pema”.
Qëllimi i takimit ishte njohja me në detaje e palës së fëmijëve/rinjëve me shërbimet që kjo qendër ofron dhe takimi me disafëmijë përfitues të këtyre shërbimeve në mënyrë që pala efemijëve/rinjëve të identifikojnë një çështje konkrete e cila doshërbente si aktivitet avokues.

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...