ROR së bashku me fëmijet asambleistë të Prishtinës vizituan SOS Fshatin

Në kuadër të aktiviteteve të javës "Çdo ditë është 1 Qershori", anëtarët e Grupit Respect Our Right-ROR dhe asambleistët e Asamblesë Komunale të Fëmijëve-Prishtinë vizituan zyret e SOS Fshatit në Prishtinë.

Gjatë këtij takimi, fëmijët pjesëmarrës patën mundësi të njihen me afër me projektet dhe përkushtimin e SOS Fshatit ndaj fëmijëve pa përkujdesje prindërore.Takimi rezultoi edhe me dëshirën e përbashkët për aktivitete në të ardhmen e afërt.

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...