ROR pjesë e tryezës të organizuar nga OSCE me temën "Të Drejtat e Njeriut"

Në këtë tryezë kishte të ftuar nga IAP dhe organizata për të drejtat e njeriut, ndër to edhe ROR-i i përfaqësuar nga anëtari jonë Ormir Ulaj i cili foli për aktivitet e ROR-it edhe se si ata i mbrojnë/monitorojnë të drejtat e njeriut dhe fëmijëve.

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...