RoR merr pjese në emisionin Gjesi në televizionin T7

Prezantimi i ROR-it, në Televizionin T7, askush me mirë se vetë fëmijënuk mund të flas për ta dhe të drejtat e tyre, dhe askush nuk mund tëbëjë me mirë punë se vetë ata, t'i degjojm, t'i perfshijm dhe të realizojmë politikat dhe investimin në fëmijë se bashku me ta, përfëmijët e Kosovës Faleminderit organizatave Syri i Vizionit dhe Savethe Children për mbeshtetjen e vazhdueshme! #RriteMeDashni

Videon mun ta shikoni duke klikuar këtu

Lajme

20.11.2020

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës

Takimi virtual i Grupit ROR me anëtarë të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, KulturÑ‘, Rini dhe Sport në kuadër të Parlamentit të Republikës së Kosovës, për të dëgjuar idetë, vizionet dhe shqetësimet tona, lidhur me ndikimin e pandemisë COVID-19 në arsimimin e fëmijeve dhe ndryshimet që ne duam të shohin në arsim.