ROR ju bashkua Ditës Globale të Solidaritetit

Edhe ne femijët e grupit ROR ju bashkuam Ditës Globale të Solidaritetit për të ndihmuar fëmijët anëkënd botës duke qëndruar #TëBashkuarKudo ashtu që të mund ta #MbrojmëNjëGjeneratë.
#TogetherEverywhere #ProtectAGeneration #ROR #syriivizionit #savethechildren

 

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...