ROR-i ka mbajtur takimin e parë me antarët e rinjë që janë bashkuar ROR-it në vitin 2020

Takimi i rregullt i Grupit, qëlimi i këtij takimit është njohja me anëtarët e rinj, koordinimi i aktiviteve avokuese dhe vetëdijësuese në fushën e të drejtave të fëmijëve!

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...