Prishtina Half Marathon 2019 iu bashkuan edhe fëmijet nga grupi ROR

Në kuadër të“Prishtina Half Marathon 2019” u mbajt vrapimi për fëmijë me gjatësi 2kilometra.Më shumë se 80 fëmijë të moshave 3-15 vjeç,nga Kosova dhe Shqipëria vrapuan nën moton #RriteMeDashni . Fushata “Rrite me Dashni” implementohet nga Save the Children në partneritet me Ojq “Syri i Vizionit” dhe ka për qëllim të kontribuoj në përmirësimin e infrastrukturës ligjore mbi parandalimin e dhunës ndaj fëmijës si dhe ofrimin e metodave alternative të rritjes së fëmijës pa dhunë në të gjitha ambientet.

 

Në mbarëvajtjen e garës së sotme u angazhuan edhe mentorët e Grupit ROR Trina,Arditi dhe Leka të cilët qenë pjesë e ekipit të organizues te Save the Children dhe OJQ Syri iVizionit,kurse poashtu në vrapimin garues morën pjesë dhe anëtaret e Grupit ROR,Valëza dhe Erjona të cilat u nderuan me çertifikatë për pjesëmarrje në gjysmë-maratonën e sotme. 

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...