Po ndodh tani : Takimi mobilizues i ROR

Po ndodh tani: Punëtoria e grupit ROR për finalizimin e raport analizës mbi përzgjedhjen e Lëndëve Zgjedhore në Shkollë, iniciativave avokuese për 20 Nëntor!

 

 

 

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...