Po ndodh tani në Gjenevë: ROR merr pjesë në Konferencen për shënimin e 30 Vjetorit te Konventës për të Drejtat e Fëmijëve

Po ndodh tani në Gjenevë: Ketu mund te ndiqni live Konferencen përshënimin e 30 Vjetorit te Konventës për të Drejtat e Fëmijëve qe pombahet në Gjenevë, po marrin pjesë edhe fëmijët e grupit ROR FletaMujaj dhe Fat Uka, ku do të përfaqesojnë Kosovën në këtë konferencëkrahas fëmijëve të tjerë nga e gjithë bota. 

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...