Përfaqesimi i Grupit ROR në Televizionin Klan Kosova, mysafire Valëza Miftari dhe Blodina Mala

Përfaqesimi i Grupit ROR në Televizionin Klan Kosova, mysafirë ValëzaMiftari dhe Blodina Mala anëtarë të grupit, flasin për aktivitet e 20nëntorit ditën botërore të konventës për mbrojtjen e të drejtave tëfëmijëve dhe lansimin e videos sensibilizuese #BashkangjitudheTipërtëdrejtattona! të realizuar nga vetë grupi.

 Linku i videos: https://www.facebook.com/Ora7Official/videos/979736119037757/

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...