Këtu mund ta ndiqni konferencën LIVE ku po marrin pjesë përfaqësuesit e ROR

Na ndiqni nga ora 14.00 Fleta Mujaj do ta mer fjalen ne Konference
Children’s participation – Roundtable (14.0015.15) #ChildRights30 #CRC30Geneva

https://childrightshub.org/en/conference-en/


Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...