Hera Luma një nga anëtaret e grupit tonë morri pjesë në Javën e të Mësuarit për Arsimin Gjithëpërfshirës

Organizuar nga Save the Children Suedi, Hera Luma një nga anëtaret e grupit tone morri pjesë në Javën e të Mësuarit për Arsimin Gjithëpërfshirës (6-9 Gusht) që është mbajtur në Bangkok, Tajlandë.

Ajo pati rastin te prezantoi punën e ROR dhe angazhimin e saj në grupin tonë qysh në moshën 14 vjeçare.

Hera gjithashtu prezantoi rreth progresit dhe mësimeve të nxjerra nga zbatimi i projektit “Respektoni të Drejtat Tona” dhe praktikat e punës gjate implementimit te projektit me "Asamblenë Komunale të Fëmijëve", projekte këto të cilat inkurajojnë grupe të udhëhequra nga fëmijët në Kosovë që të avokojnë për të drejtat e tyre dhe për qytetari aktive. 

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...