Grupi ROR u dëshiron fillim të mbarë të vitit shkollor 19/20

Të dashur Bashkëmoshatar, Mesimëdhënës dhe ju Prindër, po fillojmë edhenjë vit të ri të edukimit dhe dijes, andaj, urojmë qe këtë vit të rishkollor 2019/2020, te kemi Arsim me cilësor, mundësi dhe kushte me tëmira dhe një bashkëpunim shumë me të mirë ndërmjet ne si fëmijë/nxënës,mesimdhënës dhe prindër se bashku arrijm sukseset qe deshirojm. Napriftë e mbara!

 

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...