Eshtë realizuar me suksese kampanja #STOPLUFTËSNDAJFËMIJËVE

Sot, fëmijët e Kosovës thanë #STOPLUFTËSNDAJFËMIJËVE në solidaritet me 420 milion fëmijë në gjithë botën që jetojnë në zona konflikti. Ata organizuan një akt simbolik për të ngritur vetëdijën për dhimbjen, dhunën dhe rrezikun që po përjetojnë miliona fëmijë në gjithë botën.

 

#STOPTHEWARONCHILDREN #savethechildren100years 

 

 

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...