Eshtë mbajtur takimi në mes ROR dhe IAP

Më 03.05.2019 në zyret e Institucionit të Avokatit të Popullit, ROR u takua me zyrtarët e IAP ku në këtë takim u diskutua për objektivat e Planit të Veprimit, të cilat do të realizohen gjatë vitit 2019. Gjithashtu u hartua plani i bashkëpunimin në mes të ROR dhe IAP për realizimin e aktiviteteve në fusha të ndryshme të planit.

Si çdo herë, të dy palët ishin shumë të gatshme për të kryer pjesën e tyre në realizimin e objektivave.

Duke premtuar që IAP do të vazhdojë të jetë mbeshtetës i aktiviteteve të ROR, dhe njëkohësisht ROR do të jetë pjesë e aktiviteteve që zhvillohen nga IAP në kuadër të çështjeve që kanë të bëjnë me fëmijë dhe mbrojtjen e tyre. 

Lajme

10.10.2020

Rea Sylejmani përfaqësuese e Kosovës në eventin Virtual për nder të ditës ndërkombëtare të vajzës 2020.

Në dialogun ndër-brezor ndërkombëtar, zërat e vajzave nga Kosova do t'i përfaqësojë antarja e grupit Respect Our Right - ROR , Rea Sylejmani e cila për këtë dialog u shpreh se: ''Ky dialog do te jete nje mundesi e mrekullueshme per çdo vajze kudo që ndodhet. Pres që kerkesat tona të ndëgjohen dhe të mirren parasysh. Shpresoj që zeri jonë të perfaqësojë çdo...